G | W | M

Green World Media is een content- en ontwerpbureau, ontstaan vanuit een passie voor natuur, cultuur, historie én media. Op eigen initiatief en in opdracht bedenken, maken en verspreiden we mooie verhalen over natuur, tuinen & tuinieren, cultureel erfgoed en een gezonde, groene leefstijl.

Bekijk een greep uit onze recente projecten:

Register Duurzame Leefomgeving

Het Register Duurzame Leefomgeving is een nieuwe online dienst van opdrachtgever NL Greenlabel. Green World Media verzorgt en coördineert de succesvolle introductie van deze dienst. We waren nauw betrokken bij de online talkshow, de ontwikkeling van de website en andere promotiematerialen.


Lancering Kastelen en tuinen magazine

Kastelen & tuinen magazine

Nederland is rijk aan bijzondere kastelen en tuinen die in een groeiende belangstelling staan. Een prachtig domein dat een eigen promotioneel magazine verdient. De eerste twee edities zijn inmiddels een feit en verspreid door heel Nederland. De reacties zijn zeer enthousiast! Op naar het derde nummer!


Eigen website voor NL Gebiedslabel

Opdrachtgever NL Greenlabel wilde een aparte website voor hun nieuwe product NL Gebiedslabel, een keurmerk waarmee gemeenten, gebiedsontwikkelaars en bouwbedrijven kunnen toetsen of hun ontwikkelplannen voldoende rekening houden met de natuur.


Deftige Dieren

Deftige Dieren op Kasteel Amerongen

Voor de jaarlijkse thema-expositie van Kasteel Amerongen ontwikkelden we onder andere tekst en beeld, zoals de poster bij de expositie, maar ook het script voor de introductiefilm bij de expositie, met Jort Kelder in de hoofdrol. Daarnaast maakten we ook de radiospot die te horen was op radio 1 en radio 4.


Opnamen Perennial Power video's

Videoserie over vaste planten

Voor Perennial Power, de vereniging van vaste plantenkwekers, maakten we een serie video’s waarin tv-tuinman Lodewijk Hoekstra de rijkdom van vaste planten etaleert. De video’s zijn vertaald in vier talen: Engels, Duits, Frans en Pools.


NL Tuinlabel website

Website voor NL tuinlabel

In opdracht van NL Greenlabel, hét duurzaamheidsplatform voor de buitenruimte, bouwden we een nieuwe WordPress-site voor NL Tuinlabel. Green World Media verzorgde het hele traject, van ontwerp, tekstredactie en beheer.


247Green, het platform over alles wat groeit en bloeit

247Green.nl is ontwikkeld als gids voor een gezonde groene life-style. Of het nu gaat om tuinieren, eten uit eigen tuin of het decoreren van je huis met bloemen en planten; 247green inspireert je om méér te doen met groen.


Meer werk…