Krachtenbundeling met tuinen.nl!

Krachtenbundeling met tuinen.nl!

247Green en tuinen.nl hebben de intentie om de krachten redactioneel en commercieel te bundelen met als doel de sterkste partij te worden als het gaat om communicatie, inspiratie en activatie rond groene onderwerpen: tuinieren, bloemen, kamer- en tuinplanten, groen in de buitenruimte!

De groenplatforms tuinen.nl en 247green.nl werken beide vanuit de missie om de Nederlandse consument weer enthousiast te maken voor binnen- en buitengroen. Want méér groen in en om het huis betekent meer woongenot, een betere leefomgeving en uiteindelijk een betere wereld. We kiezen er voor om groen simpel, toegankelijk en leuk te maken en richten ons op de ‘gemiddelde Nederlander’ (massa).

Tuinen.nl doet dit o.a. met een uitgebreide en veelbezocht webportaal vol artikelen met tips over verzorging en onderhoud van tuin- en kamerplanten, moestuin- en kook tips en een goed gelezen maandelijkse nieuwsbrief.

247Green doet dit o.a. met een webportal, social kanalen en een spread in Ditjes&Datjes, het grootste onafhankelijke gratis familieblad van Nederland. 247Green propageert een ‘groene lifestyle’, met veel ruimte voor groen in en om het huis, comfortabel én met respect voor de natuur. Ambassadeur is – hoe kan het ook anders –  Lodewijk Hoekstra, de bekende tv-tuinman en voorvechter van een groenere wereld.

Meer weten? Lodewijk-247green-tuinen.nl

 

Reacties gesloten