GWM tekent overeenkomst met Stimuflori

GWM tekent overeenkomst met Stimuflori

In aanwezigheid van het voltallige bestuur van Stimuflori hebben we op 23 juni in Aalsmeer een overeenkomst getekend waarmee Green World Media in staat wordt gesteld om de opstart van het social platform 247Green te realiseren. We zijn de mensen van Stimuflori, in het bijzonder Piet Wapperom en Hermen de Graaf, zeer dankbaar voor de tijd en energie die is gestoken in het aanhoren van ons verhaal en het (positief) beoordelen van onze plannen!

GWM_STIMUFLORI

staand (vlnr) Cor Vonk Noordergraaf, Wim Kea, Piet Wapperom, Fons Overwater, zittend (vlnr) Sander Louis, Joop Straathof en Peter van de Pol (foto: Hermen de Graaf)

 

Over Stimuflori
Stimuflori is een activiteit van de Stichting Fonds (Fonds Internationale Bloemenvaktentoonstelling). Deze stichting is opgericht in januari 2003, nadat de Stichting Internationale Bloemenvaktentoonstelling en de Stichting Nederlandse Tuinbouw Vakbeurs (NTV) waren gefuseerd met als doel de International Horti Fair te organiseren. In het (inter)nationale krachtenveld is de Horti Fair uiteindelijk niet het gewenste platform voor de promotie van de Nederlandse sierteeltsector geworden en derhalve bestaat de Horti Fair niet meer.
Sinds 2003 heeft de Stichting Fonds vooral Horti Fair-gerelateerde projecten gesteund. In de beginjaren als ‘Founding Father’ en verder via onder meer de Kwekers Kwaliteits Competitie/House of Quality, House of Plants, Good & Green Pavilion, het verspreiden van kennis via congressen en seminars en de Innovation Award. ,,Nu gebleken is, dat de Horti Fair zich uiteindelijk niet heeft kunnen ontwikkelen tot het platform voor de Nederlandse sierteeltsector hebben we onze focus verlegd naar het ondersteunen van promotie en innovatie”, aldus het bestuur. Dit bestaat uit Wim Kea (voorzitter), Cor Vonk Noordegraaf (penningmeester), Piet Wapperom (secretaris), Joop Straathof (lid) en Fons Overwater (lid).

Reacties gesloten