247Green volop in de media!

247Green volop in de media!

Na een leuk artikel op pagina 2 van De Telegraaf van afgelopen dinsdag 10 juni was er ook aandacht van Edwin Evers op Radio 538 en van Gijs Staverman op Radio 2. Gisteren zond het goed bekeken EditieNL op RTL4 (630.000 kijkers) een item uit waarin Peter van de Pol uitlegt waarom ‘groene’ televisie zo belangrijk is. Mooie opsteker: In hetzelfde filmpje spreekt tv-recensent Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant zijn vertrouwen uit in 247Green:

Ik denk dat het best een succes kan worden. Tuinieren is in de boekenwereld al heel lang hip. Het heeft lang geduurd voordat tv-makers dat ontdekten. Het is juist hun kracht dat ze 24/7 zijn, want voor een tuinierprogramma zou je niet thuisblijven. Kijk naar 24Kitchen, dat werkt ook goed. Het maakt niet uit wat er te zien is, je zapt er langs en als je er zin in hebt blijf je hangen. Het suddert lekker door.

Al deze aandacht is voor ons de bevestiging dat 247Green een snaar gaat raken bij een breed publiek. En goed beschouwd is dat is ook best logisch. Want na de winterse en sombere tijdgeest van de crisisjaren is eindelijk de lente aangebroken! Letterlijk en figuurlijk. We willen naar buiten, de tuin in, we willen de natuur in huis halen, we willen geur en kleur, we willen vitaliteit. We willen gezond en comfortabel leven, in verbinding met elkaar en met de natuur om ons heen. En we willen trots zijn op ons land, op onze wereldberoemde bloemensector, op onze topdesigners, op onze geweldige kennis over alles wat groeit en bloeit.

Kortom: Alle lichten staan op groen voor 247Green!

Reacties gesloten