247Green sponsor van tv-programma Groene Handen

247Green sponsor van tv-programma Groene Handen

5 april 2017

PERSBERICHT

247Green sponsor van tv-programma Groene Handen

Veel groen in en om je huis, daar voel je je beter bij! Dat is de boodschap van Groene Handen, het nieuwe tv-programma met Lodewijk Hoekstra dat vanaf 9 april wekelijks om 17:30 te zien is bij RTL4. 247Green is samen met Intratuin de trotse sponsor van dit gloednieuwe programma.

Naast Lodewijk heeft ook een ander 247Green-gezicht een prominente rol in het programma: In de rubriek van Buiten naar Binnen laat bloemstyliste Sarah Dikker zien dat je de natuur ook naar binnen kunt halen. Iedere aflevering geeft ze leuke tips en adviezen hoe je kunt genieten van bloemen en planten binnenshuis. Het team wordt gecompleteerd door tv-kok Hugo Kennis, die laat zien hoe je met groente en fruit uit eigen tuin snel en gemakkelijk lekkere gerechten kunt maken.

247Green is niet alleen een van de sponsors van Groene Handen, ook inhoudelijk en redactioneel wordt nauw samengewerkt met producent Nice Media. Volgens Hoekstra kan deze samenwerking de opstap zijn naar een volledige themazender over groen: “247Green is opgericht met het plan om een themakanaal op te zetten, met inspirerende programma’s over bloemen en planten. Dat plan is nog steeds ijzersterk! We hebben alle partijen bijeen om dit op te zetten. Als de branche er achter gaat staan, kunnen we echt iets heel moois bereiken. De kans ligt voor het oprapen en de tijd is er rijp voor”, aldus een gedreven Lodewijk.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander Louis via e-mail: s.louis@greenworldmedia.nl of Marit Koek via m.koek@greenworldmedia.nl.

Reacties gesloten