247Green goed ontvangen op de FloraHolland Trade Fair 2015!

247Green goed ontvangen op de FloraHolland Trade Fair 2015!

Onder grote belangstelling van vakpers en -publiek hebben we 5 en 6 november 247Green gepresenteerd op de Flora Holland Trade Fair. De presentatie werd ingeleid door Cees Hoekstra van FloraHolland, die aangaf dat 247Green onderdeel uitmaakt van de initiatieven de veiling een warm hart toedraagt omdat het aansluit bij het strategische programma ‘consumer’ binnen FloraHolland.

Vervolgens namen Lodewijk Hoekstra en Peter van de Pol het woord. Peter vertelde over de achtergrond van 247Green en de stand van zaken op dit moment. Lodewijk nam zijn gehoor mee in zijn persoonlijke verhaal, waarin hij schetste hoe hij zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van commerciële tv-tuinman tot meer inhoudelijk gedreven voorvechter van een groene en duurzame wereld.

De boodschap van Lodewijk en Peter kwam goed over: een goed product verkoop je met een goed verhaal. Zorg dus dat je product goed is, dan kun je ook een authentiek en eerlijk verhaal erover vertellen. En precies dat soort verhalen willen we graag in de spotlight zetten op 247Green, het social platform over alles wat groeit en bloeit. Want verhalen inspireren, motiveren en zetten consumenten aan tot het kopen van een product!

 

Reacties gesloten